Unapređenje saradnje: Sastali se Karić i Koltovič

Izvor: BKTV News, 24.Jun.2017, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređenje saradnje: Sastali se Karić i Koltovič

Počasni konzul Belorusije u Beogradu Dragomir J. Karić sastao se danas s ministrom za antimonopolsko regulisanje i trgovinu Vladimirom Koltovičem.

Beloruski ministar je doputovao u Beograd kako bi prisustvovao svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Na sastanku održanom u počasnom konzulatu, Karić i Koltovič su razgovarali o unapređenju bilateralne saradnje Srbije i Belorusije.

Sastanku je prisustvovao i ambasador Belorusije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Srbiji NJ. E. Valerij Brilev.

Podsetimo, ministar Koltovič je nedavno bio u dvodnevnoj poseti Beogradu s predsednikom Beloruske trgovinsko industrijske komore Vladimirom Ulahovičem.

Oni su tada prisustvovali Poslovnom savetu za saradanju između Srbije i Belorusije, koji je održan u Privrednoj komori Srbije.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.