Umesto sto, ukinuto sedam agencija

Izvor: B92, 24.Sep.2012, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto sto, ukinuto sedam agencija

Beograd -- Iako su pre izbora političari najavljivali da će biti ukinuto stotinak agencija, u Skupštinu je stigao predlog o ukidanju njih sedam, piše Blic.

Dnevni list prenosi informaciju s profila poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića na Tviteru da se "pre izbora govorilo o ukidanju i stotinak agencija", a "posle izbora o tridesetak".

Taj dnevnik prenosi "Pre pet dana o njih 20. U Skupštinu je stigao predlog da ih se ukine sedam", naveo je Šabić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je za "Blic" kazao da je to "zaista šokantan podatak". "Blic" piše da je pred poslanicima Skupšine Srbije u paketu zakona za fiskalnu konsolidaciju predviđeno ukidanje svega sedam agencija i drugih regulatornih tela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlada ukida samo sedam agencija

Izvor: Mondo, 24.Sep.2012

Iako su pre izbora političari najavljivali da će, u sklopu mera štednje, biti ukinuto oko stotinak agencija, u Skupštinu Srbije je stigao predlog o ukidanju njih sedam, piše "Blic"...Taj dnevnik prenosi informaciju sa Twitter profila poverenika za informacije od javnog značaja Rodoljuba Šabića...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.