Umeren intenzitet saobraćaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja

Početak radnje nedelje doneo je nešto umereniji intenzitet saobraćaja nego tokom vikenda i na graničnim prelazima kao i na naplatnim rampama, saopštio je danas Auto-moto savez Srbje (AMSS).

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS ne beleže duža čekanja na graničnim prelazima osim NA prelazu Gostun gde se na izlazu iz zemlje putnička vozila zadržavaju oko 40 minuta. Na ostalim graničnim prelazima stanje je redovno, ali i relativno i često promenljivo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U okviru izgradnje robne kuće "Ikea", do 15. jula, na delu državnog puta I A reda broj 1 (autoput E-75), izvodiće se radovi na izmeštanju dalekovoda, na deonici posle naplatne stanice Bubanj Potok do Tranšpeda, u oba smera Beograd - Niš i Niš - Beograd.

Od danas na putu I B reda, deonica Ivanjica-Ušće, biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na sanaciji klizišta "Aleksići". Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 23. jula u periodu od 8.00 do 16.00 časova, usled radova na redovnom održavanju na delu autoputa od petlje Horgoš do petlje Subotica sever, iće izmenjen režim saobraćaja, saobraćaj će se preusmeravati sa preticajne na voznu i zaustavnu saobraćajnu traku, a izvodiće se u smeru ka Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.