Ukinuta presuda Šarančiću

Izvor: Akter, 28.Jul.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta presuda Šarančiću

Nova Srbija pozdravila je danas odluku Apelacionog suda, koji je ukinuo presudu, kojom je nekadašnji direktor „Železnice Srbije“ Milanko Šarančić bio osuđen na pet godina zatvora

Odluka Apelacionog suda je nedvosmislen dokaz da je sudski proces bio politički motivisan, protivrečan i da nije bio zasnovan na dokazima, već klevetama.

Nova Srbija danas u saopštenju ističe da je Milanko Šarančić proveo 14 meseci u istražnom zatvoru, da je njegova porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za sve ovo vreme bila bez materijalnih sredstava za život,

izložena traumama i neizvesnosti.

Nova Srbija podseća da je Milanko Šarančić javno rekao kako je više puta u toku istražnog postupka bio prisiljavan da optuži Velimira Ilića, predsednika Nove Srbije, za nezakonite radnje koje nikada nisu postojale, navodi stranka u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.