Udovički sa Vučićem o organizaciji rada vlade

Izvor: Blic, 03.Sep.2013, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički sa Vučićem o organizaciji rada vlade

Beograd - Bivša guvernerka Narodne banke Srbije Kori Udovički potvrdila je da je danas razgovarala sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem.

Udovički je Tanjugu rekla da je Vučić želeo da čuje njeno mišljenje o tome "koji su prioriteti u organizaciji rada vlade", ali nije želela da iznosi detalje razgovora.

Ona, takodje, nije želela da komentariše da li joj je ponudjena neka funkcija.

Udovički je trenutno na čelu Centra za visoke ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << studije (CEVES) u Beogradu.

Od 1993. do 2001. godine radila je u Međunarodnom monetarnom fondu, a u periodu od 2001. do 2004. godine u Srbiji je najpre bila specijalni savetnik ministra finansija i ekonomije, ministarka energetike i rudarstva, a zatim i guverner NBS.

Nakon toga radila je i kao asistent generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, asistent administrator Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) i direktor regionalnog biroa Razvojnog programa Ujedinjenih nacija za Evropu i Zajednicu nezavisnih država.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Udovički sa Vučićem o organizaciji rada vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2013

Bivša guvernerka Narodne banke Srbije Kori Udovički potvrdila je da je danas razgovarala sa prvim potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.