Udovički: Razmislila bih o ulasku u Vladu

Izvor: Večernje novosti, 02.Apr.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: Razmislila bih o ulasku u Vladu

BEOGRAD - Nemam nikakvu potrebu da budem ministar, rekla je direktorka Centra za visoke ekonomske studije Kori Udovički koja dodaje da bi razmislila o zvaničnom angažmanu samo ukoliko postoji ozbiljna namera da se stvari menjaju sistemki, strateški.Vratila sam se u Srbiju jer se meni nije radilo ni za pare, ni za slavu, već volim da znam da ono što radim ne može niko drugi, rekla je Udovički za Novu ekonomiju.Udovički je ocenila da je veoma važno ko će ući u novu vladu.Kredibilni ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << njihovo iskustvo, njihova prošlost, u smislu da li su odgovorni, znaju svoj posao i razumeju kakve su promene potrebne, a imaju kičMu da ih sprovedu, sve to i te kako deluje, rekla je ona.Potrebna je jasnoća programa nove Vlade, da se pokažu koraci na koje je spremna, rekla je Udovički.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kori Udovički: Razmislila bih o ulasku u novu vladu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2014

Direktorka Centra za visoke ekonomske studije Kori Udovički kaže da nema potrebu da bude ministar ali da bi razmislila o zvaničnom angažmanu samo ukoliko postoji ozbiljna namera da se stvari menjaju sistemki, strateški.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.