UZ POLICIJSKO OBEZBEĐENJE Počeo protest opozicije u Podgorici

Izvor: Blic, 20.Dec.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ POLICIJSKO OBEZBEĐENJE Počeo protest opozicije u Podgorici

Protest Demokratskog fronta (DF), na kojem će biti ponovljeni zahtevi za formiranje prelazne vlade i održavanje izbora, počeo je večeras u Podgorici.

Ispred Skupštine Crne Gore raspoređene su policijske snage, a preko puta zgrade postavljeni su bina i šatori oranizatora protesta DF-a.

Uprava policije je saopštila da se na protestu Demokratskog fronta, koji je počeo u 18.00 časova u Podgorici, okupilo nekoliko stotina građana.

Iz DF-a je poručeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će večerašnji protesti biti nastavak politike koja će dovesti do fer i poštenih izbora.

Predsedništvo DF-a ranije je odlučilo da 20. i 23. decembra organizuje protestne skupove u Podgorici i potvrdilo raniju odluku da njegovi poslanici, do daljeg, neće učestvovati u radu Skupštine Crne Gore.

Oni su naveli da je DF, bez prekida, u protestima za formiranje prelazne Vlade od 27. septembra na kojima se, kako je saopšteno, bori za osnovna ljudska prava i fer i slobodne izbore.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počeo protest ispred skupštine

Izvor: Cafe.ba, 20.Dec.2015

PODGORICA - Protest Demokratskog fronta DF, na kojem će biti ponovljeni zahtjevi za formiranje prelazne vlade i održavanje izbora, počeo je večeras u Podgorici.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.