USKORO HAPŠENJE? Građani prepoznali napadače na Vučića!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO HAPŠENJE? Građani prepoznali napadače na Vučića!

Pošto su u medijima objavljene fotografije osoba koje se dovode u vezu sa ovim napadom, u svojim dojavama prepoznali lica A.M., E.H., M.D. i F.H.

BANJALUKA - Policiji Republike Srpske javili su se građani koji tvrde da poznaju osobe za koje se smatra da su organizovale ili učestvovale u napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima 11. jula.

Kako je javila banjalučka Alternativna TV, građani su, pošto su u medijima objavljene fotografije osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje se dovode u vezu sa ovim napadom, u svojim dojavama prepoznali lica A.M., E.H., M.D. i F.H., preneo je portal "Nezavisnih novina".

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske ranije danas ponovilo je apel građanima da dostave sve informacije o osobama osumnjičenim da su umešane u napad na srpskog premijera Aleksandra Vučića u Potočarima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRETI IM HAPSENJE Gradjani prepoznali napadace na Vucica

Izvor: medio.rs, 17.Jul.2015

Pošto su u medijima objavljene fotografije osoba koje se dovode u vezu sa ovim napadom, građani su u svojim dojavama prepoznali lica A.M., E.H., M.D. i F.H...Policiji Republike Srpske javili su se građani koji tvrde da poznaju osobe za koje se smatra da su organizovale ili učestvovale u napadu na...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.