U udesu kod Kovina četvoro povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U udesu kod Kovina četvoro povređeno

Četiri osobe, od kojih jedno dete, lakše je povređeno u udesu kod Kovina kada su se sudarili "golf" i "zastava", javio je RTS.

Do nesreće je došlo oko 16.30 na državnom putu II-B reda, Pančevo–Bavanište kod Kovina, saznaje RTS u MUP-u.

Sudarila su se vozila pančevačkih registarskih oznaka "folksvagen golf" i "zastava".

Tri osobe su prebačene u zdravstveni centar u Pančevu, među kojima i dete koje je zatim prevezeno u dečju kliniku u Tiršovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Beogradu. Jedna osoba se nalazi u bolnici u Smederevu.

U prvoj informaciji je navedeno da je sedam osoba povređeno, ali su dopisniku RTS-a u zdravstvenom centru u Pančevu rekli da su četiri osobe lakše povređene.

Saobraćaj je tokom uviđaja bio u prekidu.

U toku dana u Pančevu se dogodila još jedna saobraćajna nezgoda u kojoj su lakše povređene dve osobe i zato iz saobraćajne policije apeluju na vozače da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa i da prilagode brzinu uslovima puta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kovin: Sedmoro povređenih u sudaru

Izvor: Radio 021, 18.Jun.2017

Sedam osoba je povređeno u udesu kod Kovina kada su se sudarili "golf" i "zastava", javlja RTS...Nesreća se dogodila oko 16:30 na državnom putu II-B reda, Pančevo-Bavanište kod Kovina...Kako se navodi, sudaril su se vozila pančevačkih registarskih oznaka "folksvagen golf" i "zastava"...Sedam osoba...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.