U tri udesa u Beogradu povredjeno šestoro

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2012, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tri udesa u Beogradu povredjeno šestoro

BEOGRAD, 22. oktobra 2012. (Beta) - U tri saobraćajna udesa u noći izmedju nedelje i ponedeljka u Beogradu povredjeno je šest osoba, kazala je agenciji Beta portparolka Gradske službe hitne pomoći Nada Macura.

BEOGRAD, 22. oktobra 2012. (Beta) - U tri saobraćajna udesa u noći izmedju nedelje i ponedeljka u Beogradu povredjeno je šest osoba, kazala je agenciji Beta portparolka Gradske službe hitne pomoći Nada Macura.Na mostu Gazela u sudaru dva automobila povredjene su tri žene >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i dete i prevezeni u Urgentni centar.Protekle noći najviše zdravstvenih tegoba osećali su srčani bolesnici i astmatičari.Lekari Hitne pomoći intervenisali su 104 puta, od čega 24 puta na javnom mestu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Muškarac izboden nožem u toku noći

Izvor: Blic, 23.Okt.2012, 08:56

Protekle noći u Beogradu dogodila se jedna saobraćajna nesreća, bez težih posledica, a lekari Hitne pomoći intervenisali su i kada je nožem izboden muškarac star 61 godinu u Sazonovoj ulici na Vračaru...Sa dve ubodne rane, u svesnom stanju muškarac je prevezen u Urgentni centar, kazala je agenciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.