U Zvečanu pronađena dva beživotna tela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2009, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Zvečanu pronađena dva beživotna tela

ZVEČAN -Beživotno telo muškarca, koje je bilo u fazi raspadanja, pronađeno je danas u šumi nadomak Zvečana na severu Kosova, a juče i telo žene koja se udavila u Ibru, rečeno je večeras Tanjugu u Kosovskoj policijskoj službi (KPS).

Regionalni portparol KPS Besim Hoti izjavio je da su beživotno telo, koje je prema proceni stručnjaka tu bilo više od mesec dana, pronašli lovci.

Telo je prosleđeno na Institut za sudsku medicinu u Prištini gde će sutra biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obavljena autopsija, nakon čega će se znati više detalja o načinu na koji je došlo do smrti i identitetu žrtve, rekao je Hoti.

U reci Ibar, takođe u Zvečanu, juče je pronađeno telo starije žene, koja se dva dana ranije utopila.

"Reč je o Albanki (65) koja se utopila u reci pre tri dana, članovi njene porodice su je identifikovali", izjavio je Hoti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.