U Zlatiborskom okrugu 24 novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 14:58

U Zlatiborskom okrugu 24 novoobolelih

U Zlatiborskom okrugu u poslednja 24 sata potvrđeno je 24 obolelih od kovid-19, saopštio je danas užički Zavod za javno zdravlje.

Užice beleži sedam novih slučajeva, Požega šest, Prijepolje četiri, Bajina Bašta tri, Čajetina dva, a Arilje i Kosjerić po jedan.

Od početka epidemije Zlatiborski okrug ima 2.266 potvrđenih zaraženih, od kojih su 62 pacijenata umrlih usled posledica infekcije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Kosovu 16 smrtnih slučajeva, 196 novoobolelih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Avg.2020

Na Kosovu je u poslednja 24 sata registrovano 16 smrtnih slučajeva čime se broj preminulih pacijenata obolelih od COVID-19 povećao na 300, saopštio je 6. avgusta Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova. Zabeleženo je i 196 novih slučajeva od 475 testiranih na korona virus pa je od početka...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.