U Vrbasu kompletno gradsko grejanje na gas

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2021, 14:47

U Vrbasu kompletno gradsko grejanje na gas

Svi pet kotlovnica u Vrbasu od sada koristi gas za zagrevanje stanova i javnih objekata

Sve gradske kotlarnice počele su korišćenje novog energenta, prirodnog gasa, kao i novih izvora toplote - gasnih generatora.

Kako se navodi u saopštenju JKP "Standard" potreban je određeni vremenski period kako bi se komletan sistem prilagodio, pa se svi korisnici usluga daljinskog grejanja mole za strpljenje.

"Zbog neophodnih podeševanja i usklađivanja rada sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << daljinskog grejanja, u narednom periodu, konkretnije, u narednih sedam dana, može doći do povremenih neravnomernosti u radu. Unapred vam se izvinjavamo zbog toga, ali očekujemo i vaše razumevanje," poručili su iz preduzeća.

Javno komunalno preduzeće "Standard" zagreva oko 95 hiljada kvadratnih metara od kojih su najveći deo stambeni objekti, odnosno oko 1000 stanova, a u sistemu centralnog grejanja su i poslovni prostori i javne ustanove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.