U Sremskoj Mitrovici od danas topli radijatori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2020, 14:56

U Sremskoj Mitrovici od danas topli radijatori

U Sremskoj Mitrovici od danas su topli radijatori svim korisnicima koji se greju na daljinsko grejanje JKP "Toplifikacija".

Iako je zvanično grejna sezona trebala da počne 15. oktobra, ove godine sistem je počeo sa radom u ponedeljak 12. oktobra, te je time zvanično počela grejna sezona. Kako ističe direktor, sve provere su obavljene i u sezonu ulazi spremno, a grejanje će biti prilagođeno spoljnim temperaturama.

Građane Sremske Mitrovice koji koriste sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << daljinskog grejanja JKP "Toplifikacija" jutros su dočekali topli radijatori. Kako kažu, veoma su zadovoljni, s obzirom da su već nastupile niske temperature.

Kako je istakao direktor JKP "Toplifikacije" radijatori će biti topli od 5 do 22 časa u skladu sa spoljnim temperaturama.

Grad Sremska Mitrovica je jedan od retkih u Srbiji gde je grejna sezona počela ranije. Mitrovčani već od danas mogu da primete tople radijatore u svojim domovima, kancelarijama, školama istakla je gradonačelnica.

Grejna sezona se zvanično završava 15. aprila, a u slučaju niskih temperatura, nastaviće sa grejanjem i posle tog datuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.