U REM nisu prošli kandidati AP Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U REM nisu prošli kandidati AP Vojvodine

Skupština Srbije nijedom od predloženih kandidata nadležnog odbora Skupštine Vojvodine za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije nije dala podršku. Sa dnevnog reda sednice je skinuta lista kandidata koju su predložila nevladina udruženja čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštite dece a na kojoj su za Savet REM-a bili predloženi Snežana Stojanović Plavšić i Milan Antonijević.

Poslanici su izabrali jedino Aleksandru Janković ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << crkava i verskih zajednica za člana Saveta REM-a Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, dok je nadležni odbor Skupštine Vojvodine kandidovao Vladimira Borovića i Sinišu Isakova, od kojih nijedan nije dobio podršku da zameni Gorana Karadžića u tom telu.

Janković će tako u Savetu REM-a zameniti vladiku Porfirija, kome je, kao i Karadžiću, mandat istekao sredinom februara. Pored Jankovićeve, kandidat ispred crkava i verskih zajednica bio je još Nenad Drašković

Usvojena je odluka o prestanku funkcije Ristivoju Đokiću članu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, a za predsednika UO Regulatorne agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge izabran Dragan Kovačević, dok je za njegovog zamenika izabran Petar Stijović, a za članove Danka Martić, Vladimir Krstić, Dejan Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nisu prošli kandidati Vojvodine za REM

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2016

Skupština Srbije nijednom od predloženih kandidata Skupštine Vojvodine za člana Saveta Regulatornog tela za elektronske medije nije dala podršku...Nadležni odbor pokrajinskog parlamenta kandidovao je Vladimira Barovića i Sinišu Isakova, od kojih nijedan nije dobio podršku da zameni Gorana Karadžića...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.