U Gruziji se završava predizborna kampanja

Izvor: Vostok.rs, 30.Sep.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Gruziji se završava predizborna kampanja

30.09.2012. -

U Gruziji će u ponedeljak biti održani parlamentarni izbori i bliži se kraju predizborna kampanja. Ispitivanja javnog mnjenja daju protivrečne rezultate. Glavni čovek opozicione koalicije milijarder Bidzina Ivanišvili je već izjavio da će biti spreman da prizna svoj poraz, ako međunarodni posmatrači ocene izbore kao objektivne.

Predsednik Gruzije Mihail Sakašvili kaže da je Ivanišvili ruski štićenik i tvrdi da će u slučaju da opozicija pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << zemlja potonuti u haos, a umesto zakona će imati banditska pravila. Inače, on je siguran da će njegova stranka osvojiti više od 50% glasova.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Gruzija: Opozicija vodi na izborima

Izvor: B92, 01.Okt.2012, 08:15

Tbilisi -- Preliminarni rezultati dobijeni na osnovu anketa pokazuju da je gruzijska opoziciona koalicija milijardera Bidzine Ivanišvilija pobedila na izborima...Međutim, još je suviše rano i za procenu i za saopštavanje zvaničnih rezultata. Ivanišvili je već proglasio pobedu kada su objavljeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.