U Beogradu sprovedena akcija Šta se dešava u Skupštini

Izvor: NaDlanu.com, 13.Okt.2012, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu sprovedena akcija Šta se dešava u Skupštini

BEOGRAD, 13. oktobra 2012. (Beta) - Akcija "Šta se dešava u Skupštini" čiji je cilj da se gradjani motivišu da prate rad Skupštine Srbije, organizovana je u subotu u Beogradu.

BEOGRAD, 13. oktobra 2012. (Beta) - Akcija "Šta se dešava u Skupštini" čiji je cilj da se gradjani motivišu da prate rad Skupštine Srbije, organizovana je u subotu u Beogradu.Akcija Koalicija organizacija civilnog društva "Otvoreni parlament" biće sprovedena u 20 gradova Srbije.Na Trgu Republike predstavljen je i internet portal www.otvoreniparlament.rs, gde gradjani mogu da prate rad poslanika u republičkom parlamentu i da se informišu o radu predstavničog tela.Na sajtu se, izmedju ostalog, mogu se naći transkripti skupštinskih zasedanja, a arhiva sadrži više od 150 hiljada govora poslanika od 1997. godine do danas, rekla je agenciji Beta predstavnica Otvorenog parlamenta Jovana Djurbabić.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.