Trivan: Ekologija ubedljivo najvažnija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: Ekologija ubedljivo najvažnija

Zaštita životne sredine je ubedljivo najvažnije planetarno pitanje ali nisam siguran da se u Srbiji svi slažu da je to naše najvažnije pitanje, izjavio je danas ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan.

On je to rekao na konferenciji "Vetrovi trgovine" čiji su organizatori Privredna komora Srbije i američka ambasada u Beogradu.

Zaštita životne sredine nije prepreka za razvoj Srbije već prilika za investitranje milijardi dolara i otvaranje nekoliko hiljada radnih mesta, rekao je Trivan.

Pri tome je konstatovao da svako ko ulaže u Srbiju otvara vrata za prisustvo u svim zemljama regiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čadež: Investicije američkih kompanija 4 milijarde dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2017

U Privrednoj komori Srbije održana je konferencija privredno-političke delagacije američke savezne države Merilend i srpskih privrednika. Amerika je do sada u Srbiju investirala oko 4 milijarde dolara, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, i rekao da ima još dosta prostora...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Trivan: Srbija nema luksuz da uništava životnu sredinu

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2017

Zaštita životne sredine je ubedljivo najvažnije planetarno pitanje, ali nisam siguran da se u Srbiji svi slažu da je to naše najvažnije pitanje, izjavio je ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan...On je to rekao na konferenciji "Vetrovi trgovine", čiji su organizatori Privredna komora...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.