Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trivan: DS će učiniti sve da se vlada formira što pre

BEOGRAD - Demokratska stranka će učiniti sve da u najskorijem roku završi pregovore i konsultacije koji će dovesti do formiranje nove vlade, i sa svojim partnerima preuzeti odgovornost da vladu formira, izjavila je danas portparolka DS Jelena Trivan.

Ona je Tanjugu rekla da će pregovori biti završeni u što kraćem periodu, imajući u vidu interes građana i potrebe da Srbija što pre dobije četvorogodišnju, stabilnu vladu, koja će u tom periodu uvesti zemlju u Evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uniju, sačuvati Kosovo i Metohiju i ostvariti ekonomski napredak zasnovan na socijalnoj pravdi.

Prema njenim rečima, volja građana na parlamentarnim izborima jasno je pokazala da žele stabilnu, evropsku Srbiju, koja se bori za očuvanje nacionalnih interesa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.