Trebinje: Šteta od oluje više miliona maraka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinje: Šteta od oluje više miliona maraka

Zamenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić izjavio je da je, prema prvim procenama, u olujnom nevremu koje je pogodilo taj grad pričinjena šteta od više miliona maraka.

RTRS prenosi da je Ćurić, koji je i šef Štaba za vanredne situacije, kazao da svaka dva minuta dobijaju po jednu novu prijavu o šteti, koja je nastala usled jakog udara vetra, koji su dostizao i do 100 kilometara na čas, kao i da su to sada primili oko 500 prijava.

On je naveo da su posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oštećeni gradski park, koji je juče u poslepodnevnim časovima saniran, objekat zatvorenog bazena u izgradnji, srednjoškolski centar, kao i privatni objekti na kojima je, najčešće, oštećen crep ili dimnjak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Trebinje: Šteta od oluje više miliona KM, stalno stižu prijave (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Feb.2019

Zamenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić izjavio je da je, prema prvim procenama, u olujnom nevremu koje je pogodilo taj grad pričinjena šteta od više miliona konvertabilnih maraka Zamenik gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić izjavio je da je, prema prvim procenama, u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.