Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparentnost Srbija: Striktno primeniti zakon

BEOGRAD - Nevladina organizacija Transparentnost Srbija ocenila je juče da je "izuzetno značajno" što je Agencija za borbu protiv korupcije zauzela nedvosmislen pravni stav da su funkcioneri, koji se nisu odrekli duplih funkcija do 1. aprila, prekršili Zakon, prenosi Beta.

Logična posledica toga je pokretanje postupka protiv takvih funkcionera. Transparentnost Srbija očekuje da će taj zadatak Agencija sprovesti što efikasnije i bez selektivnosti, navodi se u saopštenju.

Ta organizacija je izrazila zabrinutost zbog pokušaja političara, partija ili organa vlasti da se relativizuje obaveznost norme o odricanju od "duplih funkcija".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.