Torbica: Tužbe hrvatske Udruge su pucanj u prazno

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torbica: Tužbe hrvatske Udruge su pucanj u prazno

Predsednik Pokrajinskog odbora PS u Vojvodini i poslanik Bojan Torbica izjavio je danas da tužbe koje je protiv predsednika stranke Aleksandra Vulina podnelo Udruženje tzv. branitelja domovinskog rata - ukoliko imaju cilj da ga ućutkaju - predstavljaju čist pucanj u prazno.

- Nije se Aleksandar Vulin plašio ni većih, ni jačih, ni silnijih, pa ga ne mogu uplašiti ni tužbe onih koji su svoju silu dokazivali progonom srpske nejači sa prostora Republike srpske Krajine - naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je on.

Prema njegovim rečima, očigledno da je Vulin kriv što je primetio buđenje fašizma i neonacizma u pojedinim evropskim zamljama, buđenje ustaštva u Hrvatskoj, i što je prvi progovorio o tome.

- Kriv je Vulin što godinama priča o zlu koji se budi, o zlu koje je pre više od sedamdeset godina progutalo 60 miliona ljudskih života, ali najviše je kriv što su po ugledu na njega sada mnogi počeli da dižu svoj glas i da se suprostavljaju probuđenoj nemani - navodi se u saopštenju PS.

Komentarišući komemoraciju u Blajburgu i pesme Marka Perkovića Tompsona, on podvlači da je istina neumoljiva.

- I nikakve laži, pretnje i ucene je ne mogu promeniti, kao što ne mogu promeniti ni Aleksandra Vulina, niti ga sprečiti da i dalje iznosi istinu. Koliko god ona nekog bolela - zaključio je Torbica.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Tužba protiv Vulina - pucanj u prazno"

Izvor: B92, 19.Maj.2017

Beograd -- Tužba protiv Aleksandra Vulina koju je podnelo Udruženje tzv. branitelja domovinskog rata - predstavljaju čist pucanj u prazno...To je izjavio predsednik Pokrajinskog odbora PS u Vojvodini i poslanik Bojan Torbica..."Nije se Aleksandar Vulin plašio ni većih, ni jačih, ni silnijih, pa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.