Tončev: Vučić će pozvati SPS u vladu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tončev: Vučić će pozvati SPS u vladu

Socijalistička partija Srbije je nacionalna institucija i veći brodolomi nas nisu uništili, pa ne bi ni sada odlazak u opoziciju bio fatalan, ocenio je član Predsedništva SPS i predsednik opštine Surdulica Novica Tončev, ali ističe da nema šense da ih sada premijer ne pozove u Vladu Srbije.

Mnogi u SPS veruju da bi nas baš odlazak u opoziciju ojačao, dodao je Tončev u razgovoru za Danas.

On je naveo da je SPS posle 2000. godine otišao u opoziciju pa su kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svi premijeri shvatili da su socijalisti potrebni zbog političke stabilnosti.

Prema njegovim rečima, socijalisti su konstanta državotvorne politike i premijer Aleksandar Vučić to zna i nema šanse da sada ne pozove predsednika SPS Ivicu Dačića.

Na pitanje da li veruje da Čedomir Jovanović i njegov LDP, ipak, mogu biti adekvatna zamena za socijaliste, ili je ta priča samo zarad snižavanja cene SPS, Tončev odgovara da "premijer Vučićima dobar izborni rezultat i da je u poziciji da bira svakog partnera pojedinačno".

Tončev, međutim, ponavlja da će SPS stići poziv za Vladu, a da će se o tom pozivu naravno izjasniti i Glavni odbor i Predsedništvo SPS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tončev: Nema šanse da Vučić ne pozove Dačića

Izvor: Press, 17.Maj.2016

Član predsedništva SPS Novica Tončev rekao je za Danas da nema šanse da Aleksandar Vučić ne pozove Ivicu Dačića u novu Vladu. . Foto:b92.net. Prema njegovim rečima, SPS je nacionalna institucija i, kako kaže, veći...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.