Toma: Biću kao Karađorđe i Obrenovići

Izvor: Kurir, 22.Apr.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma: Biću kao Karađorđe i Obrenovići

Želim da pohapsim sve kriminalce u Srbiji i da budem otvoren prema svima

LESKOVAC -  Pokazao ambicije.

Lider SNS Tomislav Nikolić poručio je juče sa skupa u Leskovcu da će kao predsednik Srbije zemlju voditi poput Karađorđa i Obrenovića, obećavši bolji život i jednak tretman svih građana.

- Kao Karađorđe, želim da pohapsim sve kriminalce u Srbiji, a kao Obrenović, želim da budem otvoren prema svima kako bih vama omogućio bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << život - rekao je Nikolić.

On je kazao da Srbija treba da sarađuje i sa Istokom i sa Zapadom, navodeći da ulazak u Evropsku uniju omogućava bolji posao i penzije, ali je naglasio da zbog toga „neće predati Kosovo i prekršiti Ustav”.

- Danas smo došli dotle da ljudi po dobru pamte i Tita i Miloševića - kazao je Nikolić, izrazivši nadu da će posle 6. maja građani Srbije po dobru pamtiti koaliciju „Pokrenimo Srbiju”.

- Pre četiri godine ova vlast nije pobedila mene, nego vas, jer ste vi počeli da živite lošije i zato pitajte one koji su 2008. glasali za tu opciju da li se stide toga što je Srbija četiri godine loše živela - poručio je lider te izborne koalicije.

Vučić ispratio Đulijanija

Kandidat SNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ispratio je juče ujutru bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija nakon njegove dvodnevne posete Beogradu.

„Opraštajući se, gospodin Đulijani je poželeo svaku sreću Srbiji i njenim građanima, piše u saopštenju SNS.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.