Tinejdžer doneo pobedu Sitiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer doneo pobedu Sitiju

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u gostima Kristal Palas sa 1:0, dok je Arsenal na svom terenu sa 2:0 savladao Stouk u utakmicama petog kola engleske Premijer lige.

Votford je pred svojim navijačima savladao Svonsi sa 1:0, dok je Norič sa 3:1 bio bolji od Bornmuta, a Vest Bromvič Albion i Sautempton odigrali su nerešeno bez golova.

Siti nije blistao protiv Kristal Palasa, ali je na kraju ipak uspeo da nastavi niz pobeda. Junak trijumfa bio je 18-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nigerijski napadač Keleči Ijeančo.

On je u 89. minutu ušao u igru, a već je u prvom napadu na svom drugom nastupu za Siti uspeo da postigne prvi gol. Samir Nasri je šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Palasa odbranio, a na loptu je natrčao Ijeančo i sa oko pet metara udarcem pod prečku doneo trijumf Sitiju.

Arsenal je posle dvonedeljne prvenstvene pauze odigrao veoma dobar meč i došao do prvog trijumfa u sezoni pred svojim navijačima.

Golove za ekipu Arsena Vengera postigli su Teo Volkot u 31. minutu i Olivije Žiru u 85.

Arsenal je ovim trijumfom "izbio" na drugo mesto na tabeli sa 10 bodova, pet manje od lidera Sitija, a jedan više od trećeplasiranog Kristal Palasa.

Ranije danas Everton je sa 3:1 pobedio Čelsi, dok se večeras od 18.30 sastaju Mančester junajted i Liverpul.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mančester siti i Arsenal sigurni

Izvor: Akter, 12.Sep.2015

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u gostima Kristal Palas sa 1:0, dok je Arsenal na svom terenu sa 2:0 savladao Stouk u utakmicama petog kola engleske Premijer lige..Votford je pred svojim navijačima savladao Svonsi sa 1:0, dok je Norič sa 3:1 bio bolji od Bornmuta, a Vest Bromvič Albion...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.