Terali ih da skinu stare srpske tablice sa automobila

Izvor: Glas javnosti, 29.Jul.2011, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terali ih da skinu stare srpske tablice sa automobila

VITINA - Pripadnici specijalne jedinice Kosovske policije (ROSU) maltretirali su dvojicu Srba na putu Vitina - Štrpce, preneli su lokalni mediji.

Kosovska policija istražuje napad na Srbina

Policija Kosova istražuje napad na mladića srpske nacionalnosti u sredu uveče u Štrpcu.

Portparol Policije Kosova Brahim Sadriju je za kazao da je policiji prijavljen napad na mladića srpske nacionalnosti, ali da u izjavi koja je data prilikom prijave napada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bilo naznake o nacionalnoj pripadnosti napadača. Policija istražuje slučaj, rekao je Sadriju, javlja beta.

Prema rečima Mirkovića, policajci ROSU su brutalno postupali sa njima, tukli ih i terali da skinu stare srpske tablice sa auta.

Oni su se posle ovog incidenta vratili nazad u Vitinu, a kako je rečeno u Kosovskoj policiji, ovaj slučaj nisu registrovali.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.