Izvor: Blic, 11.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teral: Nalazite se u vozu koji ide u Evropu

Ambasador Francuske u Srbiji Žan Fransoa Teral izjavio je da su mladi budućnost Srbije, kao što je njena budućnost i EU.



"Nalazite se u vozu koji ide u Evropu, i želim vam prijatan put. Tim vozom upravlja vaša vlada, i ako niste zadovoljni brzinom kojom taj voz putuje morate da podignete glas zbog toga", rekao je Teral, koji je bio počasni gost na ceremoniji otvaranja "Egzita", kao ambasador zemlje koja predsedava EU.

Kao i svake godine od 2000, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je "Egzit" prvi put održan, festival je na neki način i društveno angažovan, a ove godine su teme festivala evropske integracije i borba protiv "trefikinga".

Tim povodom je, u saradnjom sa nejvećom muzičkom televizijskom mrežom MTV i britanskim sastavom "Rejdiohed", pokrenut tematski veb-sajt www.mtvexit.org, kojim se promoviše borba protiv trgovine ljudima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.