Tanja Miščević novi državni sekretar u Ministarstvu odbrane

Izvor: Politika, 24.Nov.2010, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Miščević novi državni sekretar u Ministarstvu odbrane

BEOGRAD – Vlada Srbije postaviće sutra Tanju Miščević za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane, saznaje agencija Beta u vladi.

Miščević će biti postavljena umesto Dušana Spasojevića koji je razrešen te funkcije prošlog četvrtka, nakon što je imenovan za novog ambasadora Srbije u Turskoj.

Tanja Miščević je i članica Odbora Agencije za borbu protiv korupcije i potpredsednica tog tela, ali će podneti ostavku na tu funkciju zbog sukoba interesa, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Beta u Agenciji za borbu protiv korupcije.

Tom ostavkom Odbor Agencije za borbu protiv korupcije radiće sa sedam članova, a zakonom je predviđeno da broji devet članova.

Ostavku je prošle godine, 1. oktobra, podnela Evica Popović nakon što je izabrana za dekana Ekonomskog fakultata u Nišu, a ovlašćeni predlagač - Državna revizorska institucija do danas nije dostavila predlog za izbor novog člana.

Tanja Miščević izabrana je za člana Odbora Agencije na predlog Vlade Srbije.

Prema zakonu, ovlašćeni predlagači bi trebalo da izaberu nove članove odbora u roku od 30 dana od dana prestanka funkcije.

Beta

objavljeno: 24/11/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.