Tadić zloupotrebljava funkciju

Izvor: BKTV News, 20.Mar.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić zloupotrebljava funkciju

'Žalosno je što predsednik Srbije nije podneo ostavku i krenuo u stranačku kampanju, već zloupotrebljava svoj položaj i svakodnevno otvara neka preduzeća i posećuje velike gigante koji se grade, a to je sve velika farsa, od toga nema ništa', rekao je lider Nove Srbije Velimir Ilić.
Ilić je na konferenciji za novinare rekao da je aktuelna Vlada Srbije napravila velike greške zbog kojih će biti kažnjena na izborima.
'Nisu zaposlili obećani broj radnika, nisu ulagali u građevinarstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << poljoprivredu,energetiku, infrastrukturu, a zemlju su enormno zadužili', precizirao je on.
Prema rečima Ilića, koalicija 'Pokrenimo Srbiju' koja je okupljena oko Srpske napredne stranke jedina je u stanju da promeni stanje u zemlji.
'Obećavamo nova radna mesta, energetsku efikasnost, pokretanje građevinarstva, zaživljavanje koncesija', rekao je lider Nove Srbije i pozvao seljake da ne nasedaju na obećanja 'onih koji su za četiri godine vlasti potpuno uništili državu i srpskog seljaka'.
Ilić je rekao i da se nazire 'tajna saradnja' četiri izborne liste koje su prve predate Republičkoj izbornoj komisiji, a to su koalicije oko DS, SRS, URS i Preokreta, sa ciljem da se osujeti koalicija 'Pokrenimo Srbiju' okupljena oko SNS.
Izvor: vesti online
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.