Izvor: B92, 23.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić očekuje podršku svih demokratskih snaga

Beograd -- Kandidat za predsednika Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da ne moli za podršku drugih političkih stranaka, ali da će prihvatiti podršku stranaka demokratskog bloka: "Kada je u pitanju moja kandidatura, ja očekujem podršku demokratske javnosti. To podrazumeva i stranke demokratske orijentacije, ali to podrazumeva i nevladine organizacije, mnoge značajne javne poslenike, podršku stranaka nacionalnih manjina. Ja naglašavam da na ovim izborima neću biti kandidat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo nacionalnlih manjina, niti ću biti kandidat samo građana srpske nacionalnosti. Biću kandidat koji treba da prestavlja sve građane Srbije", kazao je Tadić.

Tadić je najavio i da će njegovu predsedničku kampanju raditi Nebojša Krstić, Srdjan Šaper i Dragan Djilas. Krstić i Šaper su bili zaduženi za kampanju Vojislava Koštunice za predsednika SRJ 2000. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.