Tadić:U Srbiji ugrožena demokratija

Izvor: Blic, 08.Sep.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić:U Srbiji ugrožena demokratija

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da je u Srbiji demokratija ugrožena, da politički sistem zemlje, pod izgovorom štednje, finansijski uništava opoziciju, ali i slobodu govora.

Tadić je na konferenciji za novinare rekao da u medijima danas nema prave debate o centralnim pitanjima razvoja Srbije.

Lider SDS je predstavio predsednika Gradskog odbora Beograda Aleksandra Ivanovića rekavši da mu je namera da razvoju društva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doprinos daju i mladi ljudi, novi lideri.

Ima, kako kaže, puno poverenje u Ivanovića, koji je predstavnik nove generacije političara u SDS-u i u Srbiji sa bogatim političkim iskustvom.

Ivanović je, naime, bio potpredsednik Opštine Vračar, a sada je predsednik Skupštine opštine.

Ivanović je u obraćanju novinarima rekao da osnivanjem GO Beograd, SDS nastavlja sa jačanjem organizacije, sa stalnim prilivom i uključivanjem u rad novih mladih ljudi, te da su u toj stranci ubeđeni da su nova lica, znanja i energija preko potrebni na političkoj sceni Srbije na svim nivoima.

Prema njegovim rečima, obaveza GO SDS biće da skreće pažnju na probleme na koje nailaze u funkcionisanju grada, ali i da će njegov tim ujedno ponuditi rešenja.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.