Tadić: Još nismo počeli razgovore s SPS-PUPS-JS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Još nismo počeli razgovore s SPS-PUPS-JS

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da razgovori s koalicijom okupljenom oko SPS-a nisu još započeli i svaka priča da je premijer dogovoren plod je spekulacija i novinarskih nagađanja, saopštila je danas Pres služba predsednika.

Povodom raznih netačnosti koje su ovih dana preplavile medije, predsednik Tadić je naglasio da će odluku o premijeru doneti posle razgovora liste "Za evropsku Srbiju" i koalicije okupljene oko SPS-a i kada principi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada buduće socijalno odgovorne vlade budu usaglašeni. "Razgovori s koalicijom SPS-PUPS-JS još nisu započeli i nije dobro što se imenom premijera licitira, jer je najbitnije da se oformi stabilna socijalno odgovorna vlada koja će biti stvorena na evropskim i demokratskim principima", istakao je Tadić.

Centralna tema je kvalitet nove vlade i personalna rešenja moraju biti u funkciji strateških ciljeva, a oni su podizanje životnog standarda, snaženje srpske ekonomije, privlačenje novih investicija, očuvanje suvereniteta i integriteta zemlje i evropske integracije zemlje, kao i izgradnja socijalno pravednog društva", naglasio je predsednik Tadić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.