Tačijev ministar!

Izvor: Kurir, 14.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tačijev ministar!

PRIŠTINA - Ministar za povratak u kosovskoj vladi, Srbin Boban Stanković jedini je čovek koga u ovom trenutku ne vole ni zemljaci, ali ni predstavnici međunarodne zajednice u južnoj srpskoj pokrajini. Naime, Stankovića lokalni Unmik, UNHCR i UNDP optužuju da im uskraćuje nadzor nad trošenjem miliona evra koje je dobio kroz projekte i da tako, u stvari, sprovodi nameru privremene vlade Kosova da što više udalji Unmik iz procesa kontrole i odlučivanja. Srbi iz Gračanice i okoline pak zameraju mu da u njihove krajeve pokušava da naseli Albance!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je kriv što nema povratka

Izvor: B92, 14.Jul.2008

Priština -- Predstavnici UNDP-a optužili su Vladu Kosova da od proglašenja nezavisnosti nije učinila ništa za povratak raseljenih Srba... Istovremeno, kosovski zvaničnici optužuju Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) da su za povratak raseljenih postavljeni suviše visoki kriterijumi, piše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.