Tači :Tadić je sumanut , Srbija se  može deliti

Izvor: Glas javnosti, 05.Okt.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači :Tadić je sumanut , Srbija se može deliti

BEOGRAD - Tadićeva izjava o podeli Kosova je sumanuta. To su ideje iz Miloševićevog vremena koje više štete Srbiji, jer bi se u ovom slučaju podelila i Srbija - rekao je Tači za RTK i dodao da „Srbija mora odbaciti te ideje ako želi da bude deo evropskih integracija“.

- Ovo je sumanuta izjava koja nema veze ni sa kosovskom stvarnošću ni sa stvarnošću u regionu i, u najgorem slučaju, Srbija je ta koja će biti podeljena - zapretio je Tači, protiv koga je skinuta Interpolova >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poternica.

Vlada u Beogradu, naveo je Tači, sa EU i NATO govori u ime prozapadnih vrednosti i evroatlantskih integracija, ali sa idejama koje pripadaju Miloševićevom vremenu, teško je graditi dobre odnose Kosova i Srbije, kao i mir, stabilnost i regionalnu saradnju ili individualne integracije država regiona sa nezavisnim strukturama EU i NATO.

On je optimista u vezi sa priznavanjem Kosova, pa tvrdi da će „neka od njih iznenaditi i Srbiju“. A sve to je „zasluga kosovske vlade koja je tesno radila sa međunarodnim partnerima“.

Тачно је да је Црна (сиц. Милова) Гора неовисна држава и стога има право да ради шта хоће са својом спољном политиком. У том контексту, с обзиром да је и Србија независна држава, предлажемо0 да се у Црну Гору протерају сви Црногорци из Србије укључујући и самог Бориса Тадића, Божидара Ђелића и ко зна још које још са власти у Србији. Наравно, у почетку ће бити велики недостатак директора и управника на свим нивоима у Србији али ће се зато у Црној Гори појачати здрава конкуренција за директорска места. Успут, сам Слободан Милошевић као и Аркан и краљ Александар Ујединитељ су били Црногорци и у њихово време је Србија била (као и сада за време Тадића) црногорска колонија. Толико о лупетањима појединих коментатора о вековној потчињености Црне Горе србијанској експлоатацији. П.С. и династија Немањића је из Црне Горе. http://www.freewebs.com/magnaserbia

Kosovska strana ima tri partnera: USA, heroin i prostituciju.

Ej hasime, bolje ne pricaj gluposti, jer sve sto vise trabunjas, vise ce te kostati kasnije kada se vratimo na nase Srpsko Kosovo, ali na celo, ne na pola.

Daleko smo stigli kad nam Taci i njemu slicni drze moralne pridike. On preti ponovnom deobom Srbije i ne dozvoljava da se nesto analizira sto je vec odluceno nepravilno i nepravedno, a to je otcepljenje Kosova od Srbije. . Srbiji je oduzeta velika teritorija i godinama se maltretira srpski narod bez ikakve zastite i to na oci celog sveta. A svi su zaboravili nesto vazno. Ima Boga i za Srbe. Zivi bili p videli i to uskoro.

Ovaj covek je u pravu kada kaze da se Kosovo ne moze da podeli to je sto posto istina. Srpska vlada u Beogradu jednostavno luta i nije sposobna da resi ovo pitanje , kada bi doslo do podele Kosova Srbija bi bila veci gubitnik od kosovskih albanaca , ako se Kosovo podeli automatski se deli i jug Srbije i tu Srbija jako mnogo gubi . Srpska vlada zeli da sedi na dve stolice i jednostavno jednoga dana ce da izgubi obe stolice . Srbija nece postati clanica EU sve dok ne prizna nezavisno Kosovo to je svima u Srbiji jesno , samo srpska vlada na celu sa g.presednikom to krije i jednostavno nece da prizna da je uslov postavljanje diplomatskih i svih drugih odnosa sa Kosovom uslov nad uslovima za Srbiju da postane clanica EU. Zapeli su ko mutavi za EU i drugo nista ne znaju , kako zive druge drzave u Evropi koje nisu clanice EU , ne zivi se samo u EU, moze dobar zivot da bude i van EU . U Srbiji je sve rasprodato i opljackano pod formulom ulaska drzave u EU . Svi ovi misle da ce los proci ako Srbija postane clanica EU mislim na ove sto su drzavu opljackali i doveli u drzavi do milion nezaposlenih, to pitanje ne moze za Srbiju ni EU da resi . Orao.

Na zalost su zapadne vrednosti poslednjih godina bile vezane za kriminal i kriminalce, pa mi je jasno zasto veliki mafijas Taci tako govori. Medjutim, vremena se menjaju, a i neistina ne moze da se sakriva u nedogled. OTETO, PROKLETO!!!

Nema podele, Taci! Mars napolje sa Kosova u tvoju Albaniju, trazi te treci svetski vi i vasi dopasi

koji vam pomazu, a vodite i Tadica, on nam netreba.

Samo me zanima ko je tako pametan odobrio iz Srbije skidanje tew gnjide sa poternice

Jao ljudi odoh da se ispovracam na ovu budalu.

Ma ti ces da nam kazes sta moze a sta ne moze. Videcemo sta ce moci. Nisi ni ti od Boga dan, pa da sve kako si ti zamislio bude tako. Polako, polako, ne sikiraj se ti za Srbiju. Narodu je i onako svega dosta, nemoj da ti rknu tamo pa da vidis kako to izgleda. nema ti vise Jelcina pa da se nadas da cemo biti bombardovani.

Koga je briga sta ovaj majmun prica i zasto mora da stavljate njegovu sliku sa njegovom odvratnom njuskom.

Srbiju više ne može da iznenadi ništa ... ali će vas uskoro mnogo što šta iznenaditi ... odbrojavanje je počelo 24 aprila 2008 god.(7516g.) .... a počelo je.......

Sto se ti Cita ljutis? Mi se ne ljutimo sto nam na kvarno oteste Kosovo i Metohiju, sto platiste milionima od droge da nas bombarduju, sto i dalje placate da vas priznaju, sto zivite i trujete nas poslasticarskim proizvodima po Srbiji itd. Nemoj tako... Sad je na nas red da obratimo paznju i upoznamo vas. Pa polako... sto se kaze zna se.

Bolje uzeti sad podjelu jer, kako USA napreduje, Bondstil nece jos dugo. Gloalizacija dozivljava slom, Amerika ulazi u recesiju, najgoru krizu poslije Velike depresije. Nista vise nije kao prije, Tachi laje zbog sraha. A i mene bi bilo da sam na njegovom mjestu.

Crne sile vladaju i sami smo za to krivi.Prihvatili smo toliko "djubreta " sa zapada kojikakvi "politicki gurui" nam postavljaju vrednosti zivljenja da vise neznamo ni da mislimo.Svako treba prvo da voli svoju zemlju na kojoj zivi.Sta reci o Shiptarima?.Nezna se ni ko su ni odakle su .Nemci i Englezi su rasirili pricu da su Iliri a daleko su od toga.Nije to jedina laz koja se siri vec stotinama godina ali covek mora da razmisli svojom glavom i oseca srcem , jedino tako ce saznati istinu o svemu .Zakonom prirode Shiptari nemaju sansu da ostanu na Kosmetu pa cak ni u Albaniji.Albanija je stvorena od strane Nemacke koja je oduzela zemljiste drugim drzavama da bi , iz zahvalnosti za krvave ruke ,, bila stvorene Albanija.Cak i onaj akrap Tito im je , opet iz zahvalnosti za ubijanje Srba , dao pokrajinu , napravio put do Albanije i poklonio im i dva aviona , sa kojim su posle dva dana hteli da bombarduju Srbiju.Oterao je sve Srbe sa svojih ognjista na Kosmetu , ato sto su bili protiv komunizma a te kuce i zemljiste dao shiptarima koji su presli granicu sa stotinama ovaca i naselili se na Kosmet..Davno je sve to planirano od strane mocnika a shiptari su svojim "zanatom" dobili , na privid , Kosmet.NATO je hteo celu Srbiju za borbu protiv Rusa i pljacku Rusije.Zar se ovo nije dogodilo vec nekoliko puta.Zar Englezi nisu hteli da uniste Srbe jos za vreme Turaka.Da su te iste sile bile protiv Turaka , lako bi se sve drzave Evrope obracunali sa njima ali , ocigledno su tu videli i sami sta ce ucariti.Sve se vraca , sve se placa.Kosmet je zemlja mistike .Sma zemlja n ece dozvoliti da bude na njoj onaj ko tu ne pripada.Zar su Turci mogli?Tachi je nista drugo vec potrcko a , nazalost , nije jedini.Novac je postao novi bog i svi mu se klanjaju.Amerika je zasnovana na kriminalu.Da nije tako , ne bi ni Al Kapone ostao ziv toliko goina.Probajte da pricate sa Amerikancom , anglosaksoncem ili Jevrejom i uvidecete koliko su vam shvatanja razlicita.Za njih je sasvim normalno da se napadne druga drzava u cilju obogacenja .A Tachi dobro zna da Kosmet nije u rukama shiptara vec Amerikanaca koji im obecavaju kule i gradove a ustvari ih muzu za novac.Doslo je vreme da Rusi kazu sta ce se raditi a sta ne .Rusi su zaustavili rat u Iranu , bar za sada.Rat koji su Amerikanci spremali za ovu godinu i to totalno unistavanje Irana .Irak ih skupo kosta a nista nisu postigli.Bude se Vedi najzad.Dolazi njihovo vreme i povratak prava i Bozijeg.Moze Taci da prica sta hoce i uopste ne zelim da trosim vreme i zivce na (ne) coveka i njegove reci.Neka bude kako biti ne moze.

Razlika izmedju G-dina Hashima Thaqija i srbijanskih politicara je ta sto, sve sto je do sada rekao Thaqi to je ostvarivao dok srbijanski politicari su samo zasmejavali i varali svoj sopstveni narod-do dana danas pa i dalje!

Ovaj covek je u pravu kada kaze da se Kosovo ne moze da podeli to je sto posto istina. Srpska vlada u Beogradu jednostavno luta i nije sposobna da resi ovo pitanje , kada bi doslo do podele Kosova Srbija bi bila veci gubitnik od kosovskih albanaca , ako se Kosovo podeli automatski se deli i jug Srbije i tu Srbija jako mnogo gubi .

a odaklen ti ideja da bi se jug srbije djelio?

taj dio bi se zamjenio za onaj srpski juzno od ibra...

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.