Tabaković: Ja premijer? Ne bih da budem neskromna...

Izvor: Blic, 26.Nov.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabaković: Ja premijer? Ne bih da budem neskromna...

Guverner Narodne banke Jorgovanka Tabaković je u intervjuu za "Politiku" na pitanje da li je rezultati preporučuju za premijera Srbije odgovorila kontrapitanjem ko bi onda bio guverner i dodala da posao koji obavlja zahteva kontinuirane napore.

- Rizikujući da budem shvaćena neskromno ili preskromno, na takva pitanja odgovaram kontrapitanjem: A ko bi u tom slučaju bio guverner NBS - rekla je ona.

- Iako možda ponekad tako deluje, ovo nije posao koji se radi sam od sebe i za koji možete da kažete da ste ga konačno završili, već u njega morate da ulazete svakodnevne, kontinuirane napore - dodala je Tabaković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.