Svet iz doba Jure premijerno 10. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svet iz doba Jure" premijerno 10. juna

Filmski spektakl "Svet iz doba Jure" premijerno će biti prikazan u Srbiji 10. juna, najavio je domaći distributer "Taramaunt".

Nova priča o dinosaursima u žanru akcije, avanture i naučne fantastike u 3D tehnologiji već je dobila visoke ocene inostrane publike.

Kod nas će istovremena premijera biti u bioskopima Cineplexx , Dom Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Ekran (Sombor), Kulturni centar (Jagodina). >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Od 11. juna film će biti na redovnim repertoarima svih bioskopa.

Slavni Stiven Spilberg, koji je režirao inovativni "Park iz doba Jure", sada se vraća projektu u funkciji izvršnog producenta.

Reditelj dugo očekivanog nastavka je Kolin Trevorov. Scenario, zasnovan na likovima koje je stvorio Majkl Kričton, pisali su Rik Jafa i Amanda Silver, Derek Konoli i reditelj.

Glavne uloge u filmu tumače Kris Prat, Brajs Dalas Hauard, Irfan Kan, a u ekipi su i Vinsent D'Onofrio, Ti Simpkins, Nik Robinson, Omar Si, BD Vong...

Radnja se dešava 22 godine posle događaja iz prvog dela "Parka iz doba Jure". Isla Nublar kreira tematski park sa dinosaurusima u punom obimu, onako kako je to originalno zamislio Džon Hamond ali posle deset godina uspešnog rada, poseta počinje da opada.

Da bi se ispunili zahtevi korporacije - vlasnika parka, kreira se nova atrakcija za privlačenje publike, ali se projekat pretvara u katastrofu, navodi se u sinopsisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Premijera filma "Svet iz doba Jure" 10. juna

Izvor: Radio 021, 08.Jun.2015

Filmski spektakl "Svet iz doba Jure" premijerno će biti prikazan u Srbiji 10. juna, najavio je domaći distributer "Taramaunt"...Od 11. juna film će biti na redovnom repertoaru bioskopa. Nova priča o dinosaursima u žanru akcije, avanture i naučne fantastike u 3D tehnologiji već je dobila visoke...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.