Svečano otvorena sportska sala u Elemiru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano otvorena sportska sala u Elemiru

U OŠ "Svetozar Marković Toza" u Elemiru svečano je otvorena renovirana sportska sala u okviru projekta "Naša igra spaja" koji je izabran na NIS-ovom konkursu "Zajednici zajedno", saopštila je danas ova kompanija.

NIS je, kako je navedeno, podržao ovaj projekat u cilju poboljšanja uslova za bavljenje sportom u toj lokalnoj zajednici.

Sportsku salu, koja je pre renoviranja bila u dotrajalom stanju i nepogodna za korišćenje, sada će moći da koristi skoro 350 učenika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ove škole, zatim članovi elemirskih sportskih klubova, predškolci, kao i veterani koji učestvuju u sportskim akcijama.

Projekat je podržan putem konkursa "Zajednici zajedno", kojim kompanija podstiče razvoj lokalnih zajednica u Srbiji.

Ove godine će u okviru konkursa biti podržano 152 projekta iz 11 gradova i opština u Srbiji. Podrška lokalnoj zajednici je deo društveno-odgovornog poslovanja NIS-a, koje se realizuje pod sloganom "Budućnost na delu".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.