Šutanovac demantuje Gašića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac demantuje Gašića

Ministar unutrašnjih poslova vlade u senci Demokratske stranke Dragan Šutanovac danas je negirao tvrdnje ministra odbrane Srbije Bratislava Gašića o navodnim malverzacijama dok je bio na čelu Ministarstva odbrane.

Gašić želi da zabašuri činjenicu da nije poštovao propise kada se dogodila najgora helikopterska nesreća u regionu, rekao je Šutanovac na konferenciji za novinare vlade u senci DS.

Činjenica je da je Ministarstvo odbrane pomagalo niz kulturnih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << humanih i ostalih aktivnosti i da su i u moje vreme davana vojna sredstva za snimanje filmova i druge aktivnosti, ali je to rađeno u skladu sa zakonom i propisima, kazao je Šutanovac.

Odgovarajući na tvrdnje ministra o navodnim malverzacijama u snabdevanju vojske, Šutanovac je pitao ko danas snabdeva vojsku hranom ako ne privatnici.

Gašić nikako ne može da izađe iz cipela trgovca kafom i njemu je najvažnije da vidi ko kako trguje, što nije posao ministra odbrane, ocenio je Šutanovac.

Šutanovac je rekao da je očekivao da se Gašić zahvali starom menadžmentu Ministarstva, koje je omogućilo da se završi izgradnja stanova u naselju Stepa Stepanović, a umesto toga, "nezahvalni" ministar iznosi neistine o projektu koji je počela prethodna vlada.

On je rekao da će protiv Gašića podneti još jednu tužbu zbog tvrdnji da je ukrao nameštaj iz vojnog objekta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.