Šutanovac danas sa Zaevim u Makedoniji

Izvor: Blic, 30.Avg.2017, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac danas sa Zaevim u Makedoniji

Predsednik DS Dragan Šutanovac sastaće se danas sa makedonskim premijerom i predsednikom SDSM Zoranom Zaevim, a dva lidera sestrinskih socijaldemokratskih stranaka razgovaraće o situaciji u regionu, odnosima Srbije i Makedonije, uspostavljanju neophodne stabilnosti, kao i o nastavku dobre zajedničke stranačke saradnje.

Kako se u saopštenju navodi, Šutanovac će imati i niz bilateralnih sastanaka sa šefom poslaničke grupe Socijaldemokratskog saveza Makedonije i poslanicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u makedonskom Sobranju, kao i sa najvišim rukovodstvom ove stranke.

Delegaciju Demokratske stranke čine i šef poslaničke grupe DS Goran Chirić, narodna poslanica i internacionalna sekretarka Aleksandra Jerkov, narodni poslanik Radoslav Milojičić i sekretar Demokratske stranke Goran Jaić, saopštili su iz DS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.