Šutanovac: Uskoro razgovori o budućnosti Vlade

Izvor: Blic, 09.Feb.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Uskoro razgovori o budućnosti Vlade

Lideri vladajuće koalicija uskoro će se sastati da na ozbiljan način razgovaraju o budućnosti Vlade i njenoj rekonstrukciji - najavio je Dragan Šutanovac, ministar odbrane Srbije.

- Mislim da će ovih dana lideri koalicije i potpisnici koalicionog sporazuma sesti da na jedan ozbiljan i analitičan način razgovaraju o budućnosti vlade i rekonstrukciji - rekao je Šutanovac novinarima u Domu Vojske Srbije posle promociji monografije "Vojska Srbije".

Šutanovac kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se ne slaže sa ocenama da premijer Mirko Cvetković "nije dobar kapiten", dodajući da su "naprosto teška vremena".

- Očekujem da sa jednom boljom energijom stratujemo ovu godinu i da ispunimo obećanja koja smo dali - rekao je Šutanovac, komentarišući stavove potpredsednik Vlade Srbije Mlađan Dinkić koji smatra da "vlast mora da radi znatno bolje, efikasnije i delotvornije".

Ministar odbrane kaže da je za njega ispunjenje obećanja najvažnije, odnosno mnogo važnije od toga ko će biti promenjen ili ko će da vodi vladu.

Dinkić, koji je i lider Ujedinjenih regiona Srbije, smatra da samo ako dođe do velikih promena i preokreta, vlast može da očekujemo boljitak za građane i pobedu na narednim parlamentarnim izborima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.