Šutanovac: Postoji dogovor između DSS i SRS

Izvor: Blic, 23.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Postoji dogovor između DSS i SRS

Ministar odbrane i potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac rekao je danas da, "po svemu sudeći, definitivno postoji dogovor između Demokartske stranke Srbije i radikala za stvaranje postizborne koalicije i da to nikoga ne treba da iznenadi".

Upitan zašto te stranke kriju dogovor, on je u kol centru u sedištu Demokratske stranke, u telefonskom razgovoru sa građanima, rekao da "i njega interesuje odgovor na to pitanje", kao i da se "verovatrno stide tog dogovora".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Šutanovac je rekao da je očito da su dogovor napravili, ali ne misli da je nešto potpisano, jer Vojislav Koštunica to ne bi uradio.

Posledice postizborne koalicije DSS i SRS bile bi udaljavanje Srbije od EU, rekao je on, navodeći da se neke stranke samo deklarativno zalažu za Evropu, a u stvari imaju želju da nas distanciraju od nje.

Šutanovac je poručio da građani Srbije na izborima 11. maja biraju između dva cilja, od kojih je jedan da Srbija nakon potpisivanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanje EU napreduje i da građani žive od svog posla.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.