Šutanovac: Ne borimo se za vlast, već za vrednosti

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Ne borimo se za vlast, već za vrednosti

Ovo je grudva koja će pokrenuti lavinu za modernu i evropsku Srbiju, koja mora da prekine začarani krug propadanja, zaostajanja, siromaštva i bolesti, izjavio kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac na konvenciji koalicije "Da oslobodimo Beograd".

On je na konvenciji Koalicije koju čine Demokratska stranka, Nova stranka, Socijaldemokratska stranka Srbije i ZEP Zeleni poručio da izbori zakazani za 4. mart nisu samo izbori za Beograd, već izbori za celu Srbiju.

Ne borimo se za vlast već za uspostavljanje modernih evropskih vrednosti u Beogradu i Srbiji, poručio je Šutanovac.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ako bude izborne krađe pored 5. oktobra biće i 5. mart"

Izvor: B92, 11.Feb.2018

Beograd -- Lider DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac izjavio je da su izbori u Beogradu grudva koja će pokrenuti lavinu demokratih promena..."Jake demokrate Beogradu znače sigurne promene u celoj Srbiji, jake demokrate znače siguran poraz Aleksandra Vučića", poručio je Šutanovac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.