Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sumnjiva smrt policajke u Prizrenskom motelu

PRIZREN - Pripadnica Kosovske policijske službe (KPS) poginula je u jednom motelu u Prizrenu, pod sumnjivim okolnostima, saopštila je danas policija.

Policajka H. B. (44) imala je ranu na glavi od vatrenog oružja, navodi KPS i dodaje da je na mestu događaja uhapšen muškarac (kosovski Albanac) koji je bio sa žrtvom. Na mestu događaja je, tokom istrage, pronađen službeni pištolj marke "glock 9X19".

Pripadnica KPS-a je u vrlo teškom stanju prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u bolnicu u Prizrenu, gde je preminula, uprkos naporima lekara.

Žrtva je bila pripadnica 16. generacije KPS-a i radila je u regionalnom komunikacionom centru, navodi se u saopštenju Informativne kancelarije KPS Glavne komande u Prištini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijena pripadnica Kosovske policijske službe u motelu

Izvor: Blic, 13.Maj.2008

Pripadnica Kosovske policjske službe (KPS) H.B. (40) iz Peći ubijena je sinoć u motelu "Pariz" je , saopštila je danas Regionalna kancelarija za informisanje KPS. Prema ranijim informacijama u pitanju je bilo samoubistvo...Policija je nakon istražnih radnji na licu mesta uhapsila jednog kosovskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.