Strane diplomate da ne dele Srbiji lekcije i da se ne mešaju

Izvor: BKTV News, 27.Dec.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strane diplomate da ne dele Srbiji lekcije i da se ne mešaju

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranim diplomatama u Beogradu da ne treba Srbiji da dele lekcije i da se mešaju u politiku naše zemlje.

Ministar Dačić je, povodom izjave ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandroviča da je Srbija glasajući protiv rezolucije o Krimu "pucala sebi u noge", rekao da nije siguran da bi oni koji su glasali za predlog rezolucije o Krimu tako glasali i da je reč o Kosovu.

"Skinuću kapu svima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << onima koji su glasali protiv Rusije oko Krima, ukoliko napišu tako o Kosovu kada je reč o teritorijalnom integritetu Srbije", poručio je Dačić.

Kaže i da bi i Srbija mogla da ima određene primedbe na glasanje Ukrajine. Dačić je ponovio da je Srbija glasala protiv rezolucije o Krimu u UN zbog izuzetno oštro intoniranog teksta u kome se na, kako je rekao, najbezobzirniji način napada Rusija.

Ministar je ponovio da i da Srbija poštuje teritorijalni integritet Ukrajine.

“Srbija nije glasala za rezoluciju o stanju ljudskih prava na Krimu zbog izuzetno oštro intoniranog teksta te rezolucija koja na najbezobzirniji način napada Rusiju”, rekao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić oštro ambasadoru Ukrajine: Strane diplomate ne treba da dele lekcije Srbiji

Izvor: Blic, 27.Dec.2016

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranim diplomatama u Beogradu da ne treba Srbiji da dele lekcije i da se mešaju u politiku naše zemlje...Ministar Dačić je, povodom izjave ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandrovica da je Srbija glasajući protiv rezolucije o Krimu...

Nastavak na Blic...

Strane diplomate da ne dele Srbiji lekcije!

Izvor: Mondo, 27.Dec.2016

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranim diplomatama u Beogradu da ne treba Srbiji da dele lekcije i da se mešaju u politiku naše zemlje. Govorio o migrantima, situaciji u regionu...Foto: Tanjug, Tanja Valič..Ministar Dačić je, povodom izjave ambasadora Ukrajine Oleksandra...

Nastavak na Mondo...

Srbija pucala sebi u noge? NE MEŠAJTE SE: Dačić o stranim diplomatama (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Dec.2016

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić poručio je danas stranim diplomatama u Beogradu da ne treba Srbiji da dele lekcije i da se mešaju u politiku naše zemlje. Dačić je, povodom izjave ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandrovica da je Srbija glasajući protiv rezolucije o Krimu "pucala...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.