Stefanović sa Dolom: Dobar napredak u okviru Poglavlja 24

Izvor: Večernje novosti, 01.Nov.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović sa Dolom: Dobar napredak u okviru Poglavlja 24

Ministar unutrašnjih poslova razgovarao je u Beogradu sa ambasadorom Kraljevine Holandije o evropskim integracijama Srbije Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u četvrtak u Beogradu sa ambasadorom Kraljevine Holandije Henk van den Dolom o evropskim integracijama Srbije, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24 - pravda, sloboda i bezbednost. Ministar je ukazao da je Srbija prosledila u julu Evropskoj komisiji četvrti Izveštaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o realizaciji aktivnosti u okviru Akcionog plana za poglavlje 24, kao i da je više od polovine aktivnosti već realizovano. Pročitajte još - OTVARANjA DVA POGLAVLjA: Lakše do fondova EU Stefanović je naglasio da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u fazi revizije Akcionog plana za Poglavlje 24, koja ima za cilj ispunjavanje prelaznih merila koja su dobijena pri otvaranju Poglavlja 24, kako bismo premostili period do dobijanja merila za zatvaranja poglavlja. Na sastanku je konstatovano da postoji dobar napredak u okviru Poglavlja 24, što je Henk van den Dol i potvrdio.Foto Tanjug Stefanović i Dol su još ocenili da je policijska saradnja policija dveju zemalja na veoma dobrom nivou, kao i da postoji prostor za njeno unapređenje kroz obuke i razmenu iskustava.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Stefanović: Napredak u Poglavlju 24

Izvor: Danas, 01.Nov.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa ambasadorom Holandije Henk van den Dolom o evropskim integracijama Srbije, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24 - pravda, sloboda i bezbednost i konstatovano je da tu postoji dobar napredak, saopšteno je iz MUP. Članak Stefanović:...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.