Stefanović: U toku sastanak s premijerom Vučićem

Izvor: Blic, 16.Jul.2016, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: U toku sastanak s premijerom Vučićem

U vladi Srbije u toku je sastanak koji je premijer Aleksandar Vučić sazvao povodom događaja u Turskoj, potvrdio je Tanjugu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je rekao da očekuje da će sastanak verovatno potrajati do duboko u noć, jer ono što se dešava u Turskoj ima dalekosežne posledice na sve ono što se dešava u Srbiji - migrantsku krizu, bezbednost i druge bezbednosne izazove.

- Nadležni državni organi će sutra u toku prepodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preduzeti mere zbog sve teže situcije koja postoji, kada je reč o migrantima i izazovima u vezi sa terorizmom i drugim pretnjama, a kako bi se zaštitli građani Srbije - rekao je Stefanović.

Pročitajte još:

Stefanović je dodao da očekuje da se pre podne građanima obrati i premijer Aleksandar Vučić.

- Sitauacija je ozbiljna, zahteva odlučnost i odgovorne mere. I mi razmatramo šta ćemo preduzeti da naša zemlja bude potpuno bezbedna - ocenio je on, dodavši da je jasno da su brojne strane službe uplele svoje prste u dešavanja u Turskoj.

Potpuno licemerno zvuči da se puč izbodi zbog zaštite demokratskog poretka i mislim da je svima jasno šta se dešava u Turskoj danas, zaključio je Stefanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić sazvao hitnu sednicu zbog Turske!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2016

U Vladi Srbije u toku je sastanak koji je premijer Aleksandar Vučić sazvao povodom događaja u Turskoj, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović...Stefanović je rekao da očekuje da će sastanak verovatno potrajati do duboko u noć, jer ono što se dešava u Turskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.