Stefanović: Ako je Mali kriv, odgovaraće

Izvor: Kurir, 06.Nov.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Ako je Mali kriv, odgovaraće

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da policija istražuje slučaj gradonačelnika Beograda Siniše Malog i da će on odgovarati ukoliko se ispostavi da je kriv, ali da ukoliko se ispostavi suprotno treba da odgovaraju oni koji su ga lažno optuživali.

"Što se tiče Malog, radimo sve istrage vezane za to, sve će biti istraženo i ko je govorio istinu i ko nije. Ako je Mali kriv odgovaraće, ako ga neko lažno optužuje i oni će odgovarati", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Stefanović na konferenciji za novinare.

Dodao je da je nemoguće živeti u zemlji u kojoj vam neko uništava život, a onda se ispostavi da niste krivi i da je sve u redu. Mreža za istraživanje kriminala i korupcije Krik objavila je pre nekoliko dana da je Mali kao direktor of-šor kompanija kupio 24 stana na bugarskom primorju.

Stefanović je naveo i da u slučaju afere prisluškivanja lidera DS Bojana Pajtića nije iznet nijedan kredibilan dokaz za to, osim tvrdnji određenih lica da su prisluškivani, a koji ne žele na poligraf. "Ako pričamo o istagama vezanim za navodno prisluškivanje ja sam rekao da za to nije dat nijedan kredibilan dokaz. Do danas nije dat nijedan kredibilan dokaz, osim tvrdnje određenih lica da su prisluškivani. Nijedno od njih ne želi na poligraf", rekao je Stefanović.

Autor: Tanjug,Foto: Marina Lopičić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.