Stara Pazova: Vozeći bicikl otimao tašne ženama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara Pazova: Vozeći bicikl otimao tašne ženama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi rasvetlili su dve teške krađe izvršene na naročito drzak način i istog dana uhapsili N. J. (21) koji se sumnjiči za ova krivična dela.

Sumnja se da je N. J. prekjuče, oko 18 i 21 čas, na biciklu prišao dvema ženama, otrgao im torbice a zatim pobegao biciklom. Policija je uhapsila osumnjičenog na ulici, neposredno nakon druge krađe.

Nakon zadržavanja do 48 časova, N.J. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Sudskim rešenjem, njemu je određen pritvor do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bezobrazluk: Na bajsu otimao tašne ženama

Izvor: Mondo, 10.Mar.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi rasvetlili su dve teške krađe izvršene na naročito drzak način...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović ilustracija..  Policija je uhapsila N. J. (21) koji se sumnjiči za ova krivična dela, saopštila je danas PU Sremska Mitrovica...Sumnja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.