Šta radite bre: U Beogradu se nasilje promoviše

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radite bre: U Beogradu se nasilje promoviše

Kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre - Marko Bastać" Lazar Lešnjak izjavio je da Beograd više nije siguran grad, zato što se verbalna agresija emituje sa samog vrha države i potom manifestuje na ulicama.

"Beograd nije siguran, jer se nasilje ne sankcioniše, već promoviše", kazao je Lešnjak u centru Beograda, ispred izbornog štaba te liste.

On je kazao da ne postoji jasan plan borbe protiv vršnjačkog nasilja, koje je u ekspanziji, a na koje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "ministar prosvete zbija šale".

Dodao je i da se ne pomaže žrtvama nasilja, već da se one guraju na društvenu marginu.

"Beograd nije siguran, jer fantomi ne ruše samo zgrade u Savamali, već svakoga dana urušavaju sistem vrednosti koji je zasnovan na toleranciji, ljubavi i shvatanju da su razlike među nama bogatstvo. Zato fantomi i ostali koji se krijete iza raznoraznih maski, vreme je da se prikažete. Vreme je da se pogledamo u oči", kazao je Lešnjak.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Incident u centru Beograda! Kandidat za gradonačelnika ukazao na problem divljih taksista, pa napadnut! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Feb.2018

Predsednik opštine Stari grad i kandidat za gradskog odbornika na listi "Šta radite bre" Marko Bastać doživeo je incident kada je, u sklopu svoje predizborne kampanje, pokušao da ukaže na problem nelegalnih taksista u Beogradu.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.