Šta radite bre: Građani ne mogu normalno da prolaze

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta radite bre": Građani ne mogu normalno da prolaze

Grupa građana "Šta radite bre – Marko Bastać" saopštila je da nakon što je za pešake zatvoren jedan od dvorišnih prolaza kroz zgrade između Čika Ljubine i Knez Mihailove ulice u Beogradu, izvođači radova od pre nekoliko dana sprečavaju građane da prolaze i ulicama Marka Leka i Laze Pačua.

"Očigledno je da je vlastima interes tajkuna koji ovde izvode radove, važniji od interesa građana", navodi se u saopštenju.

Ukazali su i da je u pitanju bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << građana, jer nije predviđen adekvatan prolaz za vozila hitne pomoći i vatrogasne službe i dodali da majke sa decom i invalidi ne mogu da se "provlače" između bašti kafea i gradilišta, koje će tu biti cele ove godine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

ŠRB: Nemar prema pešacima

Izvor: Mondo, 12.Feb.2018

Grupa građana "Šta radite bre - Marko Bastać" ponovo je upozorila na "nemar i bahatost tajkunskih firmi i gradskih vlasti u centru Beograda", pošto je za pešake zatvoren prolaz ulicama Marka Leka i Laze Pačua...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Predsednik Opštine Stari grad Marko Bastać..Nastavlja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.